Veelbelovende Tesla-uitdagers alweer bijna uitgespeeld?

Veelbelovende Tesla-uitdagers alweer bijna uitgespeeld?

Niet alleen Nikola Motors is ‘weggepest’. Lordstown Motors wordt wellicht wordt de volgende.

Op een of andere manier zijn er diverse fabrikanten heel erg bezig met de elektrische pick-up. Ondanks dat de gemiddelde pick-up bestuurder redelijk conservatief is qua milieutechnische opvattingen, denken veel fabrikanten dat dit marktsegment heel erg heet gaat worden.

Op een gegeven moment zullen ook die klanten om (moeten) gaan. Een van de redenen waarom er zoveel merken op azen: het is een enorm grote markt. Ford verkoopt ongeveer een miljoen van de F-150 op jaarbasis. Het feit dat RAM er in 2020 meer dan een half miljoen van heeft verkocht, betekent dat Stellantis een beetje bestaansrecht heeft.