Fabia Rally2 Edition 120 viert een heftig feestje

Fabia Rally2 Edition 120 viert een heftig feestje

Hopelijk gaan ze de Fabia Rally2 Edition 120 ook delen met de consument. Bitte.

De afgelopen maanden zitten we helemaal vol van de Toyota GR Yaris. Dat is wellicht niet iets wat iedereen begrijpt, getuige de hoogst merkwaardige reacties in de comments.

Natuurlijk maken we ons niets wijs dat je met de GR Yaris aan de start kunt verschijnen van het WRC. Echter, de GR Yaris is behoorlijk exotisch qua techniek. Denk aan de unieke motor, het bijzondere AWS-systeem, de actieve differentiëlen. Ook heeft Toyota gedacht aan de kleinste details, getuige de gesmede BBS-velgen voor een lager onafgeveerd gewicht. Bestel je 22 inch op de Audi RS7, dan krijg je ordinair gietspul. De GR Yaris is dus vooral voor de nerd c.q. de liefhebber van techniek. Niet voor de pats.