Kan mijn autoverzekering goedkoper?

Kan mijn autoverzekering goedkoper?

Het is altijd goed om eens in de zoveel tijd je autoverzekering te bekijken: waar betaal ik precies voor? Kan dit bedrag verminderd worden? Kan ik ergens anders een goedkopere verzekering afsluiten? Het is altijd fijn wanneer je erachter komt dat je minder per maand kwijt kunt zijn aan je verzekering. Ongeacht welke verzekering je hebt, kun je op diverse websites verzekeringen vergelijken. Zo kun je zien waar jouw verzekeraar staat ten opzichte van andere en wie weet is er wel eentje goedkoper. 

Kassa

Wellicht ben je bekend met het programma Kassa, waarin vaak autoverzekeringen en -verzekeraars met elkaar worden vergeleken. Dit komt doordat er regelmatig klachten over autoverzekeringen worden besproken, waarna vervolgens tips worden gegeven. In het programma wordt met een kritische blik gekeken naar waar je precies voor betaalt. Wil jij net als bij een autoverzekering Kassa, precies weten waar je aan toe bent? Websites waarop je verzekeringen kunt vergelijken, kijken vaak ook met zo’n soortgelijke kritische blik naar de verzekeringen en verzekeraars. 

Op zo’n website kun je een aantal gegevens invullen, waaronder je kenteken, postcode en aantal schadevrije jaren. Vervolgens geef je aan hoeveel kilometer je per jaar rijdt en kies je het soort dekking dat je wil. Daarna begint de website, net als bij een autoverzekering Kassa, diverse verzekeringen te vergelijken en kun je degene kiezen die voor jou het interessantst is.