De voordelen van een klein vaarbewijs

De voordelen van een klein vaarbewijs

Heb je het idee om een dagje te varen met een waterscooter, een jetski of een motorboot die sneller kunnen dan 20 km per uur? Ben je op zoek naar een cursus waarbij je in een korte tijd je klein vaarbewijs kunt behalen zodat je jouw pleziervaartuig mag besturen? Zoek dan niet verder. Wij raden het je aan om een kijkje te nemen op de website van Nuvaarbewijs.nl. Nuvaarbewijs.nl is gevestigd in Wijk en Aalburg en heeft de afgelopen jaren verschillende cursusleiders aan het team toegevoegd. Hierdoor kunnen zij in 12 locaties in Nederland diverse cursussen aanbieden die nodig zijn voor het behalen van een klein vaarbewijs waarmee je op kanalen, rivieren en meren mag varen. In Nederland mag je niet zo maar een waterscooter, jetski of motorboot besturen. Doe je dat wel dan kan het vervelende situaties met zich meebrengen. Het is belangrijk dat je de juiste vaar-regels kent en je de motorboot, jetski of waterscooter goed en professioneel kan besturen. Naast de regel dat je niet harder dan 20 km per uur mag varen zonder klein vaarbewijs is een klein vaarbewijs ook verplicht voor het besturen van pleziervaartuigen met een lengte van 15 tot 25 meter. Ben je in het bezit van een klein vaarbewijs? Dan is het geen enkel probleem om een waterscooter, jetski, motorboot of plezierboot te besturen en kan je lekker varen de wateren op in Nederland!

Verschillende mogelijkheden voor klein vaarbewijs behalen

Nuvaarbewijs.nl is er om je te helpen aan je vaarbewijs. Wil je lekker genieten van de zomerse dagen op kanalen, meren en rivieren? Heb je een plezierboot op het oog waarmee je dagenlang lekker kan dobberen? Bij Nuvaarbewijs.nl kan je binnen een korte tijd en op jouw gewenst moment een vaarbewijs 1 behalen. Vaarbewijs 1 is alleen een theoriecursus die je moet volgen. Nuvaarbewijs.nl biedt diverse cursussen aan die je zelf kan inplannen. Je kan je klein vaarbewijs (vaarbewijs 1) behalen door middel van een klassikale cursus of een videocursus. De opleidingen vaarbewijs 1 zitboordevol handige tips om de stof makkelijk te onthouden. Vaarbewijs 1 is voldoende voor het varen op kanalen, rivieren en meren. Wil je direct beginnen? Neem dan snel een kijkje op de website van Nuvaarbewijs.nl. Je kan online direct een cursus inplannen.

Vaarbewijs 2 behalen?

Je mag in Nederland een watervoertuig besturen als je theoretisch bekwaam bent en je een klein vaarbewijs op zak hebt. Wil je naast het behalen van het klein vaarbewijs door vaarbewijs 2 behalen? Dat is geen enkel probleem! Nadat je vaarbewijs 1 behaald hebt kan je direct doorgaan voor het behalen van vaarbewijs 2. Vaarbewijs 2 heb je nodig als je op grote meren zoals het IJsselmeer of de Waddenzee wilt varen. Om examen te mogen doen voor Vaarbewijs 2 is het behalen van Vaarbewijs 1 verplicht.